Over ons

B&B Vicus, dat zijn wij; Katia, David en de kinderen Samuel en Louis. Door de passie voor vakantie, cultuur en uiteraard onze prachtige provincie Limburg zijn wij jouw gastgever!

20190707_193503.jpg

Een oude droom...

 

Reeds jaren dromen wij, Katia en David, van het verwennen van mensen, het promoten van onze mooie provincie met passie. Daarom dat wij deze mooie Hoeve (in het Latijn ‘Vicus’)omgetoverd hebben tot een kleinschalige Bed en Breakfast waar wij kunnen zorgen voor een rustgevende en kindvriendelijk verblijf, en indien gewenst tal van tips en adviezen om de dag mooi te vullen.

Omdat wij zelf ook 2 kinderen (Samuel en Louis)  hebben, is de B&B kindvriendelijk en zeer toegankelijk. Terwijl de ouders genieten in onze Welness kunnen de kinderen spelen op de trampoline.

 

Avonds smaakt een glaasje wijn des te meer in de prachtige tuin.

Weet je niet welke van de talloze uitstappen te kiezen in het prachtige Bilzen? Dan adviseren Katia en David jullie met veel plezier!

Hopelijk mogen wij jullie snel verwelkomen in onze B&B om samen een welkom aperitief te drinken.

Katia, David, Samuel en Louis

De rust van een oude Hoeve

​

Rust is een zeldzaam gegeven in onze hectische maatschappij. Daarom dat ook, wijzelf de rust hebben opgezocht van een oude Hoeve; door zijn specifieke karakter, unieke karaktetrekken die door de tand des tijds alleen maar beter aanvoelen, krijg je al snel een gevoel van innerlijke rust, het genot om even de riemen wat losser te laten. Dat gevoel willen wij ook met onze gasten delen!